Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag en prostituerad?

 

-Nej, nej inte alls!

Jag älskar min gamla (rika) gubbe

Ja ok, då, han luktar ju lite märkligt och så han måste svälja en massa piller när han vill knulla (ett himla bök är det hela om du frågar mig). Men jag har ju mina små söta hundar och förresten är vi ju tre vackra unga blondiner (med stora opererade bröst) som delar på min gamla (rika) gubbe och så får vi bo så fint och blir fotade typ heeela tiden. 

Vissa säger att jag skrattar så konstigt (krystat liksom) men det är ju bara sån jag är.

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-04 23:29



Bookmark and Share


    deb8
haha låter Hugh Hefner om det här, eller har du inspirerats av Victoria Silverstedt haha. Gillar det ironiska och det lite perversa perspektivet. Verkar som kvinnor överlag i USA bryr sig mer om pengar och status enligt ett program jag nyss såg, skrämmande...
kul skrivet hur som:)
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP