Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här låten spelas varje gång jag vattengympar det är bo kaspsers orkester vi sitter i samma bil så kom dikten till


EN UNDERBAR MELODI

 

 

En ny melodi dunkar i mitt öra

Refrängen vi sitter i samma bil

På vattengympan den spelas och jag blir så glad

Rytmen jag dansar och stampar till

Jag bara älskar den musiken som gör mig glad

Vi kan åka tusen mil tillsammas och jag önskar att det var jag

Men kanske en dag blir det jag som sitter där med min älskade

Vi tittar på varandra och ler och vi bara susar förbi

Öppnar bilfönstret låter handen känna vinden

Mitt hår blåser med vindens fart och jag är så glad att jag just sitter här med dig så är det jag tänker

Det är sommar vi är påväg på utflykt till en härlig strand

Bara du och jag i tusen år och

Och tusen mil 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-05 00:17



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Med musik
går allt lätt
och med rätt
person får
musiken ännu
bättre ton!
2009-03-05

    sajo
Musik har en positiv inverkan på vår kropp. Det är två stycken där jag arbetstränar som har blivit rekommenderade att sjunga i kör...

faktiskt så jag börjar fundera om jag inte ska gå med i höst och börja sjunga.
2009-03-05

  Eaglemountains VIP
Hoppfullt skrivet, och musik gör susen i många fall .....
2009-03-05

  jardan
Underbara linspirerande ängtansfulla rader, börjar nynna
2009-03-05

  Eva Langrath VIP
Hoppfulla underbara ord.

Eva
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen