Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosing floppar

 

Kanal 5:

"Vi är besvikna"

 

Stefan 35:

"Hon är ju bara ett gäng reservdelar"

Anki 48:

"Det finns hopp för svenska folket"




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-05 09:03



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ni fattar att jag stava fel...Lyckelis menar jag...men Lycklis lät ju bra också...:)
2009-03-05

  Lyckohäxan Enediel
Hihi ja och tillsammans med Lycklis kommentar vart det här ännu roligare :)
Så tack båda två *ler*
2009-03-05

  lyckeli
Lyckeli;

"jag är besviken på kanal 5. Fast
jag aldrig tittar på den kanalen."

Lyckeli;

"önskar jag hade råd att köpa
lite reservdelar."

Lyckeli

"Rosing borde hoppa från
något riktigt högt"
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP