Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kladdíga kladkaks tankar.

Bakar en kladdkaka just nu.
Inte precis för att jag behövde det..
Men känner det, att alltid när jag mår som.. man i bland kan må så måste jag baka,eller äta choklad.

Det e mycket tankar i huvudet just nu. Ganska många iallafall.
Rätt jobbigt.
Så på ett sätt ska det bli rätt gott med kladdkaka, fast än jag sa till mig själv i början av året att jag skulle sluta upp med socker & godis, och allt vad det inne fattar.

men det är inte så lätt.
Förra veckan fick jag redan på att min gammla teater lärare hade dött, eller gammla och gammla, hon va 38 år.

Och sen har jag en kompis som saknar mig som fan, men saknar jag henne??

Och min Pojkvän & jag ses inte så mycket mer, det e bra på gott och ont, nu får man ju lite tid att sakna. Men visst det är jobbigt.

Undrar hur det går för min kaka igentligen? ska nog ut och kolla till den.




Övriga genrer av kojJe
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-05 12:55



Bookmark and Share


    Knasboll
vem e det som har dött??
känner jag "vännen"
och har det hänt något med rasmus??

*nyfiken som alltid* xD
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

kojJe
kojJe