Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksgropar

där jag är, på din kropp
jag får plats

bakom örat ditt, i nacken
där min näsa skyggt hamnar

vid ditt nyckelben, där på axeln lägger jag mitt ansikte
vid formerna av dina höfter
min hand som följer din linje
där är den lilla gropen

sakta följer jag din arm
och hittar en grop som får
håren att resa sig
Och där
i din handflata är det en också
när hand håller hand

vi fyller groparna
tillsammans

runt hörnet av din kropp, finns nästa och nästa, jag och du
ett fält av kärleksgropar




Fri vers av Tor Göran
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-05 12:58



Bookmark and Share


  CJ
WOW!!!
2009-04-04

  Sanningsägaren VIP
mjuk och formbar
liksom bilderna du väcker
snygg och njutbar läsning
tack
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tor Göran
Tor Göran