Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har hittat


Viljan och ingenting är omöjligt.

Det är nu jag känner



att allting faller på plats.




Mitt emellan
klicket för nästa låt.





Sekunderna mellan vackra toner.






Det är nu tankar bara sluter sig
kring mig och ingenting är farligt längre.
Ingenting.




Jag gavs så fina ord
att jag tror jag förstår



det stora.





Det som har tagit så lång tid att fatta.
Jag tror jag förstår.




Vad jag vill ha sagt.






Du måste våga tro på allt som är omöjligt.
Som barns nya, första tankar.
Man bara vill.


Viljan och ingenting är omöjligt.






Ingenting är galenskap.
Bara formbara jag,vi,oss.
Som omsätts.




Ensam eller tillsammans.




Ibland kan man inte uttrycka de vackraste tankar man tänker.





Det bara blir.




Fri vers av Tor Göran
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-24 23:24



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En mjuk våg genom dikten

om något så kraftfullt som viljan,

det ger bra kontraster,

fint diktat,

comso applåder!:-)
2009-05-24

  CJ
Mycket fin!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tor Göran
Tor Göran