Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtsamt.


Du svarar inte

Du ringer mig 03:26
Jag vaknar.
Vad är det?





Fyllegråt?






Vad vill du att jag ska göra?





Behöver du tröst hjärtat?
Klassikern. Som vi har gjort förut.
Vi ringer varandra på fyllan.




Men.







Det här är inte det.





Inte nu.







Det här händer inte.
Du ringer i natten och några
"okända män"
har gjort någonting med dig.






Förstår inte först. Du talar och gråter.






Du svarar inte.







Jag hör tickandet från en bil som svänger och du är snart hemma.
En annan röst.
Du är i en taxi.






Svara mig!
Och du säger att du skulle ha varit med mig istället.
Varit med mig och pratat teater.







Jag ringer
och ringer
och du sa
att du bara skulle sova nu och inte prata mer med mig.






Du la på i mitt öra









Det kommer inte bli som förr.







och nu är jag?







Du svarar inte.
Du har precis flyttat.







Jag vet inte vart du bor.
Vad är det som har hänt?







Du var mitt älskade du.
Jag var din.





Du svarar inte.






Du svarar inte älskade.




Fri vers av Tor Göran
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-21 13:58



Bookmark and Share


    resilient
övergivandet/avståndet blir smärtsamt att läsa i mellanrummen. Bra!
2009-06-09

  Cosmic Johanna
Stark historia om det smärtsamma när någon kär försvinner,

bra flyt med pennan dock,

applåder!
2009-05-22

    Annika J
Riktigt bra!
Så kan en historia berättas! (även om den är sorglig!)
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tor Göran
Tor Göran