Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta drygas vi ut.

Ett tillstånd där vi söker förnedring.
Men det är inte meningen.


Ett rent samvete äger vi väl? Tror vi.
Men de befläckade människor runt omkring oss.
Det tror dom med.



Sådana som tagit för vana att ha gallan i munnen när de pratar.
Surt framför sött.


Jag jobbar en del. Blir inte lycklig av det. Det finns annat som tilltalar.
Kanske jag längtar bort.


Men


Så fortsätter vi våra dagar.
Men små droppar av bitskhet, små frön av illavarslande.




En tyst klang. Kan det vara något.
Leva på ljudlös.




Men vi måste leva våra liv.




Fortfarande.




Vi måste leva trots att du har fastnat.
Och jag inte bryr mig
om min galla i mun.




och att jag fastnat
men att du inte bryr dig.



Vi drygas ut.





Fri vers av Tor Göran
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-10 00:22



Bookmark and Share


  Joel Munther
Mycket nyanserat språk i denna. Den kändes väldigt ärlig.
Bra!
2009-04-26

    sunnanvind
Bra! applåder!!!
2009-04-10

  Eva Langrath VIP
Bra skrivet om likgiltigheten och frånvaron av ifrågasättande.

"och att jag fastnat
men att du inte bryr dig.



Vi drygas ut. "

Eva
2009-04-10

  Sturesdotter
Bra!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Tor Göran
Tor Göran