Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om varann

Jag, du,

om varann

känslor, försluppenhet,
utslagna rosor om varann
gator, torg och trottoar

om varann

tid för
det är tid för


hög tid för


vi har tid för
om varann




Fri vers av Tor Göran
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor Göran
Tor Göran