Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett näpet försök till att vara pretentiös. Men sen gick det över.


Himlavalv?!

Himlavalv, Åh, Himlavalv!
Du är mäkta stort.
Jag är vimmelkantig. Ligger ner och du studsar på min näthinna.
Ögon som mäter mig, analyserande, tänkande bortom mitt förstånd.
Jag är borttappad.
Om någon skulle börja leta.
Jag ligger på en kulle.
Strax bredvid den där sjön, det går en cykelväg förbi.
Evigheten breder ut sig där.
Jag ligger där så kom och hämta mig.




Fri vers av Tor Göran
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-05 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor Göran
Tor Göran