Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryskt inspirerad, men tvivlar fortfarande kring mitt konstnärliga lidande.


Likheter

Jag blir lika mycket poet som

Majakovskij

när jag sitter på självaste julaftonsnatt,
skriver små ihopknycklade bokstäver
i en ljusblå morgonrock
äter choklad av billigaste sort och pepparkakor med mjölk.
Där hade vi nog många likheter han och jag.




Fri vers av Tor Göran
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-05 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor Göran
Tor Göran