Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex år har passerat

 

 

Och du letade innanför jackan

efter fickan du tappade bort

jag förstod aldrig vad du gömde där

Något viktigt antagligen

för nu är du aldeles grå i ansiktet

 

 

Och jag ser på dig med avsky

som jag så länge gjort

jag förstod aldrig när den uppstod

vad var det du gjorde

i mina drömmar den där natten

 

 

Och du pratar om livet efter detta

om att flytta ihop

leva lyckliga i en framtid

men mina tankar har vandrat vidare

jag förstod det bara inte

 

 

Lycka?

frågar jag

 

 

Ja, det som vi hade innan allt tog slut

svarar du

 

 

Tog slut?

 

 

Det var fem år sen sist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 604 gånger
Publicerad 2005-09-07 11:24



Bookmark and Share


  Propella
Men jisses, jag är stum. Dialogen på slutet är klockren, texten flyter och lämnar mig definitivt inte oberörd.
2005-10-06

  himlens hemlighet VIP
oj den var stark...fullständigt älskar det första stycket...säger det igen...äääälskar!
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN