Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg som fan

Alla Ni
som tror att

Er existens
är viktigare än min,

far åt pipsvängen!

Även om jag

låtit Er tro,
visat Er

att så är fallet

så förgrymmar det mig

att Ni har köpt det.




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 13:57



Bookmark and Share


    baruk
Instämmer med Bjarne Nordbo.
2009-03-23

  Bjarne Nordbö
Ord och inga visor som naturligtvis gillas stort.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl