Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite självironi från 2007, men gäller även idag.


Varudeklaration.

Tjocka och stadiga är mina lår,
tunt och flurigt är mitt raka hår,

mitt ena bröst är borta,
mina fötter är inte så korta.

Min mage är lös och fladdrig,
min rumpa hänger så sladdrig,

under hakan slänger mitt skinn,
elakt är ofta mitt sinn...

Men sällan jag visar mig naken,
inte alls då jag är pigg o vaken.

Nä, då kläder o skorna är på,
tuschet o läppstift också,

i spegeln ser man minsann,
en kvinna så fager o grann!

Så köp inte varan osedd,
vänta tills den är oklädd!

Då ser du vad du får,
och blir nöjd i flera år!





Övriga genrer av systeringer
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-05 15:17



Bookmark and Share


  Miss Mod
Härlig kvinna.
2009-03-13

  Kristina Wallbing
Vilken skön självdistans! Befriande läsning! :-)
2009-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Skrattar.
En munter text med många bottnar och budskap med lite allvar.
Fin tycker jag.
2009-03-05

  Tina Q
*skrattar*
Kallar du det "lite" självironi?
Du är fin
Systra min!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

systeringer
systeringer