Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om Trosa

En underskön kvinna från Trosa
fick blickar av män där hon strosa\'
men endast en hund
kom nära en stund
när han inunder kjolen fick nosa




Bunden vers (Limerick) av JML
Läst 612 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-07 12:13



Bookmark and Share


  aftermath
mera limerickar
de gör mig glad!
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply