Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren 2009 tydligen. Då benämnd "momentklipp" …


Stund


Identifikation
kämpar
att bryta sig
loss
bortom det instruktionella förnuftet,
som vill per polaritet förklara okunnighet
som ett ofrånkomligt villkor
för dess överhuvudtagna betydelse,
kämpar
att bli till upplevelse,
medan mannen finns,
framträder,
ger sig hän åt allt som förmås misstagas för vilja.




Fri vers av Onward
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-21 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onward