Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten


Intet anande föll insikten på plats
mognaden, lugnet och tilliten
smälte samman och blev till ett lyckligt
JAG

Det tog mig nästen ett helt liv




Fri vers av Siggesdotter
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-05 22:54



Bookmark and Share


  aol
underbart fint sammanfattat av ett liv
2009-08-02

  walborg
Underbar text!!! Så kortfattat och så mycket sagt!
2009-07-12

  DC
Förhoppningsfull text måste jag säga. Kul att du har kommit dit. Men samtidigt lite dystert för mig för att jag vet att det kommer ta lång tid innan jag är i det lyckliga stadiet.
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter