Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda mig



Vet inte om jag orkar länge till

Dränerad på det lilla jag hade,

orkar jag knappt lyfta ansiktet mot solen.



Vet inte vart jag ska samla på mig mer


eller snarare när.


Finns det någon här som kan ge.



Vet inte om jag hinner vänta på det.


Rädda mig.


Ge mig.


Innan det är alldeles försent.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean