Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan mig

Det var en mycket trygg och välordnad värld jag lämnade

välte allt över ända i hopp om att finna nån mening

här i det nya finns ingenting men ändå det som finns

en färdigt på plats fungerande välordnad värld

pågår här, utan att jag funnits med om det

Jag har redan haft det lilla samtalet i tobaksaffären 

med den gamla damen som skrapade trisslotter

och innehavaren som hade tid att samtala lite

Det är en ny värld det här...

helt ny, men den har alltid funnits




Övriga genrer av micke marin
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-05 23:20



Bookmark and Share


  korpfjäder
Visst är det förunderligt. Tillvaron som finns och alltid har funnits blir så tydlig när man flyttar från det som på sätt och vis blev till när man själv blev till... trodde man i alla fall...
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin