Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klär av mig naken

Det allra naknaste

är inte fysiskt

det står i ditt Ansikte

Kroppsrörelsen Ögonen

som avspeglar exakt allt

öppet försvarslöst

Innerligt


som i din kropp kan

förmedla Värme

utan rädsla för att ha

tappat masken



be om Närhet Kärlek

på ett ödmjukt sätt


Våld får inget fäste

i en sådan varelse

går helt Vilse




Fri vers av Kim VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-06 09:51



Bookmark and Share


  Lia-Lej
De tre första raderna fastnar i mig direkt!!
2009-03-12

  Ronny Berk
vältänkt och välskrivet om helhetens människosyn, förmedlar mej den texten värmes innerlighet...
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP