Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min sötnos Amalia...


God natt min älskling (3)


Sov min lilla
blunda och vila ögat

En fe
kommer
ikväll

ni ska
leka
skratta
och
sjunga

alla snälla barn
får vara med

i din drömvärld

där vill jag
vara
en fjäril
i ditt hår

smeka
din kind
varm

och
bara
vara
nära
dig


puss puss sötnos
God natt
och
må änglarna vaka över dig




Fri vers av Roula O
Läst 269 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-06 21:19



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Åh vad skönt, ska läsa denna för mig själv innan jag kryper ner... :)
2009-03-07

  Maria T
Vacker godnattpoesi till din
lilla sötnos
2009-03-07

    JJ VIP
Vackert och kärleksfullt! Söt sömn, söt tös! Mvh. JJ.
2009-03-07

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert. Du är även en barnboksförfattare, för att vara det behövs en varmt moderhjärta, omtanke, och kärlek. Du har ju allt detta.....
2009-03-07

    ej medlem längre
Vilken kärlek som stråler genom texten. Mjuk som moderskärlek.
2009-03-07

  tom boreland
härligt man vill bli
barn igen
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O