Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är

 

i egen tystnad

jag stegvis förnimmer känslorna

som jag inte haft mod

att möta eller värdera

 

det är i mötet

med en äkta Vän

som jag slutligen bottnar

och finner 

mitt egenvärde

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 246 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-06 21:55



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Vilken transformation det blir! Tack för hur du beskriver en fin process som leder till ett helande!
2009-03-07

  Rockalex
Vännernas grund

är oändlig
2009-03-07

  Lilla My* VIP
Äkta vänner är guld värda!
Fint du skriver**
2009-03-07

  Bjarne Nordbö
Det är, gott att läsa, gott att erfara.
2009-03-06

  Carola Zettergren
Äkta vänskap är det!!
2009-03-06

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
så är det närmast alltid, det är just därför de kallas Vänner :)
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol