Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denne tyske Sosse-Veteran har nu skrivit en bok: "Ur Tjänsten - Ett Bokslut"


Min nye Mentor - Helmut Schmidt 90 år !

För er yngre, en snabbpresentation: Helmut Schmidt, fd tysk s-ordförande, fd Förbundskansler (dåvarande Väst-Tyskland) , i många år en av Väst-Tysklands verkliga makthavare . "Pensionär" 1964 .., dock aktiv många år till, in på 80-talet...
DÄRFÖR är det SPECIELLT när Schmidt lägger fram Kritik mot Världsekonomin precis I LINJE MED Undertecknads värderingar (se bl a min skrift om Wall Street) ! Helmut Schmidt är OERHÖRT kritisk mot "Aktiefästningarna" världen runt och ger dem SKULDEN för den Ekonomiska Krisen !
DÄRFÖR är Helmut Schmidt min Nye Mentor !!!!

M

_____




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-07 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska