Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömde hästkrakarna på jobbet

 

Daaaam

 

kanske sitter jag här och är miljonär

och vet inte ens om det!

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP