Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon Sömngångaren

God morgon.

För efter ett halvårs slummer är jag nu vaken, om än bara för stunden.

Tack och förlåt, för nu inser jag att vad förstörde när jag sov.


God natt i tystnad, men dock bara för stunden.




Övriga genrer av FridaF
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF