Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondis

 

Suddar ut morgondiset

ur ögonen

Vilsamt rinner

saven i kroppen

 

Det är en ny dag




Fri vers av Ellen Vivelavita VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-03-08 09:58



Bookmark and Share


  Roula O
otroligt vackert!
2009-03-08

  Ingmar Hård VIP
När sav rinner vilsamt är det bra.
2009-03-08

    JJ VIP
Vacker! Mvh. JJ.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

  Ellen Vivelavita
Ellen Vivelavita VIP