Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En andra chans

Stiger upp ,,

naket blottar dagen sina vindslag

Jag vänder ansiktet mot en ljus dag,, finns ingen tid

bara jag finns och ler,,

Har ingen plikt, inget krav, bara finnas

skönt att bara få finnas,,


Doften av våren smeker innuti och livar upp tacksamheten

Jag har äntligen vaknat upp ur tyngdfull sömn,,


oh som jag längtat efter detta,,


Har fått lön för min möda

Nu finns jag endast för livet,, och jag smakar och njuter andas och lever


Utan förklädnad, utan roller och utan avsmak av tristess,

Allt är avklätt av det som var mej tilldelat och som jag alltid trott var rätt,,

och det är min tur att blottas inför livet


Så här är jag,, naken och vacker,, skön och älskvärd,,

rufsig i håret och underbart lycklig!!

Jag tar god tid på mej att gnugga bort den likgiltiga dvalan ,, ur mina livs

ögon


Vill se nu och inte blunda

Vill räcka ut handen utan att tveka, för vems skull tvekar jag

Allt har jag förlorat

men jag förlorade för att vinna en andra chans ,,,,,,,


I våren har jag trätt in och jag lever!!




Fri vers av Snödroppe
Läst 356 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-09 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snödroppe
Snödroppe