Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se drömmen

Att se sin dröm i vitögat
att se sin dröm
att se!

Berfira den!
Lev den!
Älska den!
Dölj den inte!
Bli ett med den!
Förlös den in i livet!


Se hur mer praktfull och vacker den är i livet
Vackrare än du kunnat ana!
Ljuvligare än i tanken..

Tillåt livet se dina drömmar!

Tillåt drömmen se livet...






Fri vers av Snödroppe
Läst 489 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-25 11:22



Bookmark and Share


  To
Härligt skrivet. Texten förmedlar mig att kärleksfulla drömmar borde få förverkligas. Mycket bra skrivet igen poetiskt och känslofyllt.
2008-02-01

    Iza
att göra verklighet av sina drömmar är nog halva vägen till lyckan... så undra varför man alltid envisas med att vänta förlänge, för många gånger..
jätte bra skrivet, och ger en liten tankeställare att man borde sätta igång..
2007-11-25

    Martall
Vilken underbar text att läsa en grå lördagsmorgon!
2007-11-25

  Bengt H VIP
Ja, det är ju därför vi sover varje natt. Men det är svårare när vi är vakna. Eller så kanske det är lätt? Ska bli kul läsa mer av dig!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Snödroppe
Snödroppe