Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag ...






kommer Vi

att stå och titta

på varandra


Jag kommer att vila

i dina vackra ögon


Vi skall plantera

trädets rötter

i våra själars djup


Sedan

kommer vi invänta

våra läppar

och

händers

nästa steg


En dag ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 828 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2009-03-08 20:13



Bookmark and Share


  Glensan
Korta rader som säger mycket, ljuvligt
2009-06-08

  Maria T
Vilken dag att längta till
2009-03-19

  Bibbi VIP
Helt ljuvlig poesi.
2009-03-10

  Blåbäret
spirande längtan som väntar på att få finna sitt mål...fint
2009-03-10

  Suzy med punkterna
Mycket fint och längtansfullt
2009-03-10

  Cosmic Johanna
Underbart möte...

genom hoppets bud...

applåder,

gillar verkligen denna!
2009-03-10

  papessa
ljuvligt vännen
2009-03-10

  Elaine.S VIP
Möte till sist...ett möte i kärlek, underbart och känslosamt skrivet!!
2009-03-09

  Michaela Dutius
förväntan som stegras...men orkar vänta...vacker
2009-03-09

  mare VIP
Hoppfull vackra rader......
2009-03-09

  Eaglemountains VIP
Längtansfullt vackert!
2009-03-09

  En strimma av guld
En stark längtan efter den Dagen. En djup och fin dikt.

Grattis till "5 uppmärksammade texter"
2009-03-09

  devilsangel
Mycket hopp och längtan i denna vackra dikt

Vi skall plantera
trädets rötter
i våra själars djup
2009-03-09

    ej medlem längre
Ja, det extra medförde en helhet, en omslutning i sig självt.
Perfekt..
2009-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin längtansdikt.
2009-03-08

  JNI
vilken vacker längtan !
önskar din dag kommer snart ..
2009-03-08

  Eva Langrath VIP
Förhoppning läser jag i din vackra text.

Eva
2009-03-08

    sunnanvind
Mycket fint!
2009-03-08

  Roula O
vackert...en sådan dag är värd att längta efter :)
2009-03-08

    ej medlem längre
Enkel, ren..
inger förhoppning..
Tack för det.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic