Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(kistställning)                                        


Katafalk

  välspelade känslor

      välspelade tankar

             välspelade jag

 

alltid till allas behag...

 

                                                      Gravskrift:

                                                  När var jag - jag ?

 

 

 




Fri vers av Hans Christian
Läst 366 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-08 21:07



Bookmark and Share


  Connie
Precis så är det, man vill vara alla till lags och glömmer bort att bry sig om sig själv.

Om vi gör vår plikt mot andra, betraktas vi som pålitlig. Om Vi gör vår plikt mot oss själva, betraktas vi som egoistiska.
2014-05-02

  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!..sparas så klart!
2009-03-11

  ~Hope~
OJ, det här känner jag sååå igen från min forntid!!
Du formulerar det precis som det är och bara för det droppade jag stearin över hela mitt tangentbord *fuck*
2009-03-09

  -Ulla Tilemo- VIP
En fråga alla kan ställa sig ibland.
När är man sitt sanna jag?
Vi har ju en förmåga att förställa oss och maskera det vi känner.
Frågan är verkligen berättigad, och en bra påminnelse om att det ju bara finns ett att göra. Nu.
2009-03-09

    Bodil Sandberg
Kort och koncist talandes det tragiska inres modstulna tankar

snyggt!!
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian