Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelriktad kärlek


Du gör dig till ett offer
genom att leva med din historia


Du avsäger dig äkta kärlek
säger istället att du vill vara fri


Du vill vara fri
för att du vill leva kvar i din historia och fortsätta att göra dig till ett offer


Tänker aldrig be om förlåt att jag älskar dig
Endast säga att jag älskar dig oftare




Fri vers av JNI
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-08 22:03



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Tänker aldrig be om förlåt att jag älskar dig
Endast säga att jag älskar dig oftare"
Vackert skrivet!
2009-03-10

  Blåbäret
ett högt pris att betala för att vara inlåst i ensamhetens vältrande...måtte nycklarna förmå låsa upp
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI