Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens symfoni

Ljudet av köksfläkten
i natten

övertygar om min ensamhet
med sitt dova ljud

tjut i rör
vinden genom ventilen

Ljuden av andra människor genom trafikens buller utanför mitt fönster
gör mig än mer allena

Morgondagen är ett annat universum
som jag ännu inte har tillgång till.

Öronpropparna ger mig ljudet av mitt eget blod.
Jag finns.




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-08 22:59



Bookmark and Share


  Roula O
en fin beskrivning av ensamheten...bra!
2009-03-31

    baruk
Utmärkt avslutning,. inte minst! "Jag finns". Detta är nog, trots allt, det mest väsentliga: att man upplever att man verkligen FINNS, även om jkänslan av att verkligen VARA kan vara mycket krävande. Att kunna känna att man ÄR, mitt i allt, ont och gott!
2009-03-23

  Fånga dagen
Ensamhet som beskrives vackert
mvh ak
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl