Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snyft..


vart tog alla vackra scener vägen?


du kom
du såg ut
jag besegrades

...

vart tog alla
vackra scener
vägen?




Övriga genrer av frantic
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-09 01:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De dödas av slentrian, självgodhet och bristen på en ständig bekräftelse

Bra text!!!! Så få ord, men ett sådant rikt innehål
2011-09-13

    ej medlem längre
Hmmm.....
försvann lite text där va.. någonstans på vägen..

vackra scener, finns i vackra minnen.. vackra tankar och drömmar..
att besegras min vän... gör att man lär sig segra...
(kanske ;) om man har tur...)
(man kan ju alltid låtsas... hahaha....)

Saknar resten av texten!
2009-04-19

    ej medlem längre
Vardagen är grym... Men den här texten var något bortom den vardagen. Tack för att du delar med dig.
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic