Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tåget från Karlskrona

- Älskling vänta på mig
- Jag blir inte borta länge
- Älskling är du kvar?
- Jag kommer snart
- Älskling jag hör dig inte
- Det brummar så högt
- Älskling du är så tyst
- Va sa du?




Fri vers (Fri form) av frantic
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-17 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic