Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risk Finns


Det finns inget att tillägga.
Allt är som det var.
Igår och dagen innan.
Endast klockan tickar.
Febrilt.
Jag lägger det på minuskontot.
Risk finns för närstående konkurs.




Fri vers av frantic
Läst 345 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-15 01:40



Bookmark and Share


  jacqueline
En kort men ack så skarpsinnigt betraktat skeende genom finansens vokabulär!
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic