Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden är inte evig


Jag vet att tiden inte är evig
den är lika kort som stunden
och ibland nära döden

Jag hör klockan slå
sluter ögonen och förstår
att någonstans inom mig
en tanke återstår..

att finna ut vem jag var
och vart jag går




Fri vers av frantic
Läst 70 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-25 01:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men evigheten är evig.
Frågan är var man ska tillbringa den.
Det gives tvenne alternativ...
2023-06-25
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic