Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara jag vet


Ett litet löv
på asfalten
Bara jag vet
att du nyss föll..

I det heta badet
där allt slätas ut
mitt undermedvetna
sipprar fram

faller jag..
hamnar jag hos dig

den skånska höstens vind
nyper min kind..
och jag längtar hem






Fri vers av frantic
Läst 533 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-02 20:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAcker i sin helhet!
2011-11-08

  Ninananonia VIP
Jag vet att din hemlighet är vacker..... :)
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic