Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(insp. saga)  Trist liv? Feg skit? lätt att bli sån av bekvämlighet och gammal vana har jag märkt. Var en myra; Tålamod, små steg och när oväder anas, känns.. vet att "familjen" finns. Varför inte gå


emot alla principer om trygghet

 

 

 

en gång om dan

göra nåt man aldrig förr gjort

är spännande

 

lika spännande

varje dag

 

utöka osäkerhetsfaktorn som

utökar trygghetszonen som

utökar allt en feg skit behöver

 

känsla av mod

känsla av större livskvalité

 

självkänsla

jag är

 

 

 

"jellonet på väg till Oz"

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-19 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri