Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRFÖRELSE I AZURBLÅ



Öppet fönster mot regnet
doften av fuktig sommarjord
ängsblomster i azurblå skymning
och Kitaro spelar Caranavsary
osynliga stråkar smeker himlen
med änglars ödmjuka fingrar

Medan kvällen dränker det
sista guldskimrande ljuset
bakom rödklädda kullar
särar hon förföriskt sina
silkesdraperade lår framför
flickan som ödmjukt väntar
medan doften av blåregn
och glödande himmel lägrar
rummet med sin skira dimma




Fri vers av SeXara
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-09 08:38



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
...och i hörnet sitter jag och röker pipa och ser på

ahem ja det var ju din dikt det här inte min, excuse moi
;)

Be well,
LPWJ
2009-03-09

  devilsangel
Underbar läsning :)
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara