Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen \"Sten i Glashus\", 2005, dikt 2


Mellan hägg och syren (2) - Sten i Glashus

Hundvalp glatt spänstigt svänger och spritter
Blickar stora som ekorres nötter
Mellan hägg och syren, kärleksfnitter
Fladdrar o far som ystra fötter

Äppelträdet i vackert blommig skrud
Sin solfångargren det vädersträcker
Där värmer man sitt hjärtas älskogs brud
Duvor till kyrkklockors ord som räcker




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 877 gånger
Publicerad 2005-09-08 08:15



Bookmark and Share


  Fredric
fattar ingenting...
Vad har hundvalpar med nötter och ekorrar att göra? Sommaren är slut, är hunden kär? Varför då? Vad är livet? Har han fått en flis i sin fötter, och varför så ystra?

Klockorna skola ringa, när du över tröskeln bruden bringa? ;-)

Förstår inte riktigt dikten, behöver nog ett par glas vin och få den läst i ultrarapid.. ;-)
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön