Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite lek med ord i tristessens töväder


F.I.N.T.

Finfina fantasier flimrar fantastiskt
Interna illgetna illbattingar inhiberar
Nitiska najader nyttjar nerver

Tycker tusan texten tryter...




Övriga genrer av systeringer
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 12:18



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Texten må tryta - men den flyter. Finfint, vännen!
2009-03-14

  jordgubben
haha vad kul och smart:)
2009-03-12

  Tina Q
*fnissar*
Finurligt fyndigt - finfint!
2009-03-10

  Syrsan
Du är kul du!! Fick mig ett gott skratt i alla fall!
2009-03-09

  Berit Robin Lagerholm VIP
Skrattar kluckande.
En text som spritter åt alla håll.
Vässa pennan..
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

systeringer
systeringer