Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är min största önskan och min eviga längtan...


Du finns alltid där för mig


När jag känner stormen
mot min kind

lyfter du upp mig
och ger mig vingar

torkar mina tårar
med din varma vind

och fyller mina tomma rum
med tröst och värme

Du är den jag för alltid kommer att minnas...




Fri vers av Roula O
Läst 321 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-09 15:26



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Vilken dikt och så härligt att få ta del av den kärlek du känner.
2009-03-12

  Syrsan
Så vacker!! Den stannar inom mig.
2009-03-12

  Maria T
Här lyfter du upp poesin på ett högre plan
2009-03-10

  Eaglemountains VIP
En mycket vacker längtansfull förklaring i kärlek formulerad ....
2009-03-10

  Lia-Lej
Så vacker och förtröstansfull, en mågott ton rakt igenom!!
2009-03-09

  Sladjana Zubcevic
"Du är den jag för alltid kommer att minnas..."
Så vackert skrivet vännen min.
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O