Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen


Med spänst och elegans
Galopperar han upp på panik
Och han försöker,
försöker dölja
den i sin blick

Återigen
Stirrar de blint

Som citerat ur livets manus;
Han svarar
och nickar,
och han ljuger,
han till och med
skrattar
och återigen
står han vid vägskälet;
Vad ska han nu,
ta sig till?

Med spänst och elegans
Galopperar han upp på panik
Och han försöker,
försöker dölja
den i sin blick




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-09 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon