Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt ljus i mörkret


Som
en våg
tar jag
med dig
i mina
tankar

och
läker bort
min
ensamhet

för
Du är
mitt ljus
i mörkret




Fri vers av Roula O
Läst 1088 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-09 22:42



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"för
Du är
mitt ljus
i mörkret"
Vemodigt vacker kärleksförklaring.
2009-03-10

  Maria T
Där ljuset finns måste mörkret ge vika
2009-03-10

  Eaglemountains VIP
Andligt lugn och ljus i denna text ....
2009-03-10

  Tobias Nilzon
Blir glad av dina vackra dikter om kärlek, drar mig upp ur mina svarta hål för att andas i dom.
Tack!
2009-03-09

  "Dempa"
Andlighet.
2009-03-09

  Gisela Nordell
Fin och öm
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O