Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vilja mötas


Till dig min älskade

Jag har hört tiotusen röster.
Jag har mött tiotusen själar.
Tiotusen drömmar drömmer jag.
Tiotusen hav har jag sett.

Men bara en röst vill jag höra och det är din.
Men bara en själ vill jag möta och det är din.
Men bara en dröm vill jag drömma och det är den tillsammans med dig.
Men bara ett hav vill jag korsa och det är med dig.


Jag har mött tiotusen människor.
Tiotusen vägar har jag gått.
Jag har levt tiotusen liv.
Jag har kysst tiotusen läppar.
Jag har öppnat tiotusen dörrar.

Men bara en människa vill jag möta och det är dig.
Men bara en väg vill jag gå och det är den med dig.
Men bara ett liv vill jag leva och det är med dig.
Men bara en mun vill jag kyssa och det är din.
Men bara en dörr vill jag öppna och det är din.

Lars Blomberg 2009




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg