Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig som ljög

 

Var det bara för att kittla din egen fåfänga med någon sorts stolthet över att du hade lyckats få mig att tro att vi var vänner och att du hade de åsikter du påstod att vi delade och att du verkligen var en vän som innerligt ville mig väl; var det bara därför du spelade ditt falska spel?

Var det bara därför du ljög så stort, eller fanns det något mer skäl?

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Tina Q
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 10:33



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känner besvikelsen i dina ord.
2009-03-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Håller helt med systeringer nedan. Svikaren som skappar sviderier är den som mest svider i.
2009-03-10

  systeringer
Svek svider, man kan fundera mycket på varför det blev som det blev. Men jag tror att det är svikaren själv som mår sämst, den är ju förloraren.

Dina ord andas besvikelse.
2009-03-10

  Syrsan
Den gör både ont och väcker olust. Svek och besvikelse..
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q