Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag håller envist fast mig i räcket

Min trappa av sten
är hård och stabil
höga trappsteg, men säker att gå på

På trappavsatsen
står min gröna papperskorg
alltid redo att ta emot
allt skräp

Sidan har ett räcke
som jag envist håller mig fast i
Min utsikt blir vackrare
och jag ser allt längre


Men så kommer vintern
och trappstegen fryser
till kalla, isiga bitar

Jag stannar, skräckslagen
Fastfrusen
vill inte halka
och börja om från första steg
för jag är rädd
att mina ben inte skulle bära mig upp

En . Gång . Till




Fri vers av Konnichiwa
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konnichiwa