Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2009-02-25


Paint it black

Johnny
Ibland tror jag att vi
inte var riktigt kloka
Det borde stå på
förpackningen
”kan resultera i äktenskap
vid humörstabilisering”

Vi skålar
när jag släpper taget

Jag lämnar ifrån mig
ansvar och dammsugare
Johnny det är inte mina
strumpor knappar vantar

Det är dags för mig
att gå
det är du tänkte jag
men låt oss vara
vänner

Johnny
ibland tror du att jag
inte är riktigt klok
som om det vore fel
att skratta
när du aldrig visar
en känsla
med ett whiskey-glas
i handen

Jag lämnar ifrån mig
en underskrift i bläck
Johnny det är dags
att måla nya naglar




Fri vers av Agnieszka
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-10 17:26



Bookmark and Share


  blaite
Det är dags att måla nya naglar..mmmmh me like...finns en låt som heter paint in black med rolling stones tror jag..bra skrivet fart och dirty
2009-04-20

  Ms Lovecraft
"Vi skålar
när jag släpper taget"

Berör.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka