Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock n Roll Love

Så som ljudet av tvärflöjten i Jethro Tull
får mig att känna på morgonen

den frihetskänsla vill jag att din röst ska få mig att känna,


eller som Neil Peart i Rush
får mitt hjärta att bulta i takt till hans perfekta trummande

så vill jag att din närvaro ska få mitt hjärta att trumma,


de extremt sköna ljudvågor som strömmar genom hela kroppen på mig
när Jimmy Page från Zeppelin vidrör strängarna

de nästan elektriska strömmar vill jag känna
när jag berör dig,

och sättet att se på livet jag får
av tanken på Syd Barrett från Pink FLoyd

de framtidsförhoppningar
och den optimistiska synen på livet jag får då

vill jag få när jag ser på dig.




Då är det kärlek.





Fri vers av DC
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 20:52



Bookmark and Share


  greajt
underbart skrivet ^^
2009-03-22

  leonardo1981
Kärlek och poesi för öronen:)
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC