Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fånge i sin egen sorg


När mörkret
sakta flyr
kommer rädslan
smygandes

skuggorna
börjar jaga henne
och påminna
om det förflutna

bittra tårar rinner
som floder
och bildar hav
vid hennes fötter

kryper ner
under täcket
likt en blomma
som vissnat
av all regn

i hopp
av att vakna
i en annan värld…




Fri vers av Roula O
Läst 259 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-10 23:25



Bookmark and Share


  Maria T
Svåra minnen från det förflutna kan
komma smygande och man smyger
ensam och rädd ner under täcket
och gråter bittra tårar
2009-03-11

  Suzy med punkterna
Känslosam
2009-03-11

  Eaglemountains VIP
Det förflutna brukar hinna ikapp en, särskilt efter mörkrets inbrott, och då kommer tårar, som ibland kan vara förlösande, men det är inte bra att gråta sig till sömns ..... sänder en tröstande kram ......
2009-03-11

    ej medlem längre
hoppas någon dessa tårar framför dina fötter torkar...
2009-03-11

  Sladjana Zubcevic
"kryper ner
under täcket
likt en blomma
som vissnat
av all regn

i hopp
av att vakna
i en annan värld…"
smärtsamt vackert skrivet vännen min.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O